top of page

Service

Door de jaren heen heeft Silca zich bewezen als trouwe partner wanneer het gaat om service.

 

Door ons persoonlijk contact kunnen we u en uw wensen beter verstaan en vertalen naar het juiste product. Ook bieden we extra diensten zoals schadeherstel aan uw producten en onderhoud van uw producten.

customer-self-service.jpg
Schalken_2019_014-1024x683.jpg

Schadeherstel

Met de snelheid van tegenwoordig is er zo schade gereden aan uw producten. Silca is door de jaren heen een expert geworden in het herstellen van de schade aan uw tekstkar, botsabsorbers, Auto-Drip en actiewagen.

 

Een kar of botsabsorbers staat altijd op een kwetsbare locatie langs de snelweg met veel verkeer. Hierdoor komt schade helaas vaak voor. Silca kan deze schade voor u oplossen en uw product er weer als nieuw uit laten zien.

Onderhoudscontract

Optimale kosten beheersing met een onderhouds contract. Zoals ongetwijfeld ook in uw bedrijf zijn kostenvoorspellingen en prognoses tegenwoordig belangrijk om tot de juiste bedrijfsresultaten te komen. Om u hiermee te ondersteunen bieden wij u de optie aan om een Service Abonnement af te sluiten bij Silca.

 

Het abonnement is op basis van ALL-IN. U ontvangt alleen een vaste abonnementsprijs en daar valt alles onder. U weet precies wat u gaat betalen per jaar en dat is een fijne zekerheid.

Abonnement afsluiten.

Besluit u dit abonnement te willen afsluiten, wat wij ons erg goed kunnen voorstellen, neem dan contact met ons op.

bfd2ccaebe.jpg
24-7-logo-1.jpg

24 uur per dag, 7 dagen in de week service

Met onze professionele service wagen kunnen wij reparaties en storingen verhelpen op iedere locatie, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

In geval van pech en/of storing kunt u het algemene telefoon nummer bellen van Silca: 088-8372800.

 

Buiten de openingstijden van Silca krijgt u van het antwoordapparaat het storingsnummer en als u dat belt krijgt u een van onze technisch specialisten aan de telefoon. Hij kan u telefonisch ondersteuning en advies bieden en indien nodig komt een van onze specialisten naar u toe om u te helpen.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
bottom of page