top of page

Over Silca

Al meer dan 15 jaar is Silca de toonaangevende producent van mobiele verkeersinformatiesystemen. In de volksmond bekend als tekstwagens, actiewagens en botsabsorbers. Silca kenmerkt zich door kwaliteit en snelle service. Door onze centrale ligging in Nederland en Europa zijn wij altijd zeer snel ter plaatse. Silca heeft een 24 uursservice, 7 dagen per week.

 

Productie en engineering gebeurt volledig in eigen huis, hierdoor kunnen wij snel schakelen tussen de behoefte van een opdrachtgever en een concreet ontwerp. Enkele voorbeelden hiervan zijn dat Silca de Auto-Drip heeft uitgevonden voor Rijkswaterstaat. Ook heeft Silca volledig in eigen beheer de Quick-Cube, een revolutioneer concept voor tijdelijke rijbaanverlichting, ontwikkeld. Beide producten zijn ontstaan door vragen uit de markt.

 

Bij Silca bent u aan het juiste adres als het gaat om service, reparaties, nieuwbouw en ontwikkeling.

Actiewagen_1-min.png
Schermafbeelding-2018-02-21-om-13.13.00.

Missie

Silca wil graag gezien worden als prominente zichtbare producent-partner met uitgebreide innovatieve concepten. Waar het kan energie-neutraal. Een doordacht  duurzaam en innovatief programma om zo een stevige bijdrage te leveren aan verkeersdoorstroming én veiligheid in de openbare ruimte.

Dit doen we met een gezonde en transparante bedrijfsvoering. De organisatie is slagvaardig, betrouwbaar, flexibel en technisch sterk. Wij zijn proactief als het gaat om het delen van kennis met en adviseren van opdrachtgevers. Wij werken als partners op faire wijze samen met onze klanten en leveranciers. Succes voor beide partijen is onze doelstelling.

Wij stimuleren een ondernemingsstijl vol openheid en vertrouwen. Zo werken we met verantwoordelijkheidsgevoel en tegelijkertijd doelgericht aan de toekomst.

Visie

Silca Traffic Systems Europe B.V. is toonaangevend producent van mobiele verkeersinformatie-systemen en innovatieve mobiele verlichting. Ook de engineering voeren wij in eigen hand.

Wij opereren daarbij in een markt waarin verkeer én veiligheid samengesmolten een rol van betekenis spelen. Wij ontwikkelen graag door aan de meest moderne mobiele systemen welke ingezet worden ter bevordering van verkeersdoorstroming en veiligheid in de openbare ruimte. Wij luisteren daadwerkelijk naar onze klanten, adviseren graag deskundig en weten specifieke wensen te vertalen naar werkelijkheid.

Bij de ontwikkeling van deze systemen spelen een gegarandeerde kwaliteit, zekerheid en bewaking van het budget een belangrijke rol. Maar ook een snelle uitvoering. Onze klanten willen immers de  openbare ruimte dienen en optimaal beschikbaar zijn om de verkeersdoorstroming te optimaliseren en de veiligheid te garanderen. Wij zijn er als expert voor elke overheidsorganisatie en alle dienstverlenende partijen.

En met vestiging Tiel en door kennis, kunde en enthousiaste ervaren vakmensen dragen wij bij aan de optimalisering van verkeersdoorstroming en veiligheid in de openbare ruimte.

visie-missie-2000x1200.jpg
bottom of page